Villa Lelydorp Apartments
Nederlands ǀ Villa Lelydorp Apartments English ǀ Villa Lelydorp Apartments
 
 
 
 

Villa Lelydorp Apartments - Algemene voorwaarden & huisregels

Reservering en aanbetaling

 • Alle betalingen worden voldaan in Euro's en naar een Nederlandse Bank.
 • Na de reservering vragen wij een aanbetaling van 50 % van het totaal factuurbedrag.
 • Deze dient echter binnen 3 werkdagen te worden betaald, anders zijn wij genoodzaakt het appartement weer vrij te geven.
 • Het restbedrag dient uiterlijk 1 maand voor aankomst in Suriname te worden overgemaakt op de aangegeven Nederlandse bankrekeningnummer.
 • De boeking zal pas aan u worden bevestigd mits Villa Lelydorp Apartments de volledige betaling heeft ontvangen. U ontvangt daarna een bevestigingsemail en een huurovereenkomst van uw verblijf in onze villa. Deze dient u ondertekend bij aankomst te overhandigen aan onze medewerker.
 • Bij elke boeking wordt er een borgsom van € 200,- gevraagd. De borg wordt na volledige inspectie van het appartement door de verhuurder binnen 8 werkdagen teruggestort op uw bankrekening.

Betaling
Denkt u er alstublieft aan: GEEN BETALING, GEEN CHECK IN.

Annulering
De annuleringskosten bedragen bij annulering:

 • Meer dan 90 dagen van tevoren: 20% van het huurbedrag.
 • 60-89 dagen van tevoren: 30% van het huurbedrag.
 • 30-59 dagen van tevoren: 50% van het huurbedrag.
 • Minder dan 30 dagen van tevoren: 100% van het huurbedrag.

Deze voorwaarden zijn altijd van kracht, ook bij annulering wegens overmacht. Mocht het gebeuren dat de huurder de data van zijn voorgenomen verblijf verandert, dan zal dat worden gezien als een nieuw verblijf en daarom ook aan de annuleringsvoorwaarden onderhevig zijn.
Wij raden onze klanten met klem aan een reisverzekering af te sluiten.
Elke annulering, inclusief die door overmacht, is namelijk onderhevig aan onze eerder genoemde, heldere en simpele annuleringsvoorwaarden.
Als Villa Lelydorp Apartments niet in staat is de huurder het appartement aan te bieden dat hij geboekt heeft, heeft Villa Lelydorp Apartments de plicht de huurder naar een gelijkwaardig appartement door te verwijzen.

Verlenging
De verhuurder nooit verplicht is de huurperiode te verlengen of te verkorten. Dit geldt ook in geval van overmacht, reisvertraging, eerdere/verlate aankomst, eerder/ later vertrek of reisannulering en dergelijke. In geval van een mogelijke, verlenging van de huurperiode wordt boven het huurbedrag € 20,- kosten in rekening gebracht.

Aankomst
Op de dag van aankomst zal het appartement vanaf 15.00 uur beschikbaar zijn. Als u om wat voor reden dan ook eerder aankomt, laat het ons dat dan van tevoren weten, zodat we u eventueel eerder op kunnen vangen. Bij aankomsten na 22.00 uur zal er € 30,- in rekening worden gebracht.

Schoonmaken
De appartementen worden voor aankomst van de gasten grondig schoongemaakt en dus helemaal schoon geleverd. Op aangeven van de huurder zal de schoonmaakster 1 keer per week de bedlinnen verwisselen. Dit is eenmaal per week inbegrepen in de huurprijs. Mocht de huurder behoefte hebben aan een schoonmaakbeurt dan kunt u dat aangeven bij de beheerder. De kosten voor elke 2 uur schoonmaak kost SRD 150,-.
Bij vertrek is de huurder verplicht het appartement schoon en in goede staat achter te laten.
Indien het appartement na afloop van de huurperiode niet schoon genoeg wordt opgeleverd, dan zal de beheerder het appartement schoon (laten) maken op kosten van de huurder.
Hiervoor worden de werkelijke kosten in rekening gebracht met een minimum van € 35,-.

Aantal & identiteit van de gasten
Per appartement kunnen er maximaal 4 gasten verblijven.
De huurder zal Villa Lelydorp Apartments informeren over het aantal gasten dat bij de boeking inbegrepen is. Tenzij anders overeengekomen met Villa Lelydorp Apartments, zal er alleen voor dit aantal personen toegestaan zijn om van het appartement gebruik te maken.

Gedrag
De huurder die het check-in formulier tekent, is aansprakelijk voor het correcte en beschaafde gedrag van alle gasten in het bijbehorende reisgezelschap. 

Huisdieren
Het houden van huisdieren is niet toegestaan.

Parkeren
Bij de accommodatie is overal gratis parkeergelegenheid voor uw (huur)auto. Parkeren geschiedt altijd op eigen risico.

Aansprakelijkheid
Degene die het appartement boekt voor (ook) andere personen is hoofdelijk aansprakelijk voor alle anderen die hij/zij aanmeldt.

Aansprakelijkheid t.a.v. de accommodatie
De huurder dient de accommodatie naar beste weten en volgens bestemming te gebruiken en te onderhouden. De huurder is aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het object en/of inventaris, ongeacht of deze schade en/of verlies het gevolg is van nalatigheid of daden van hemzelf of anderen. Bij ernstige misdragingen kan de verhuurder genoodzaakt zijn passende maatregelen te nemen. De eventueel daaruit voortvloeiende  kosten zal op de hoofdhuurder worden verhaald.

VILLA LELYDORP APARTMENTS HUISREGELS
Als gast wordt van u verwacht dat u de huisregels die bij het appartement horen en bij de leefgemeenschap waar het appartement bij hoort, respecteert. Het appartement mag niet worden gebruikt als een feestruimte, maar is bedoeld als woon, slaap, eet en relaxaccommodatie. Leest u de huisregels alstublieft zorgvuldig door om eventuele problemen te voorkomen. Het belangrijkste voor ons is dat onze gasten zich thuis voelen en een uitstekend verblijf hebben in Villa Lelydorp.

 • Rookt u alstublieft niet in het appartement. Rookt u buiten of op het terras/ balkon en gooi alstublieft geen sigarettenpeuken buiten of op de patio’s.    
 • Respecteer de buren. Het zijn werkende mensen die elke dag vroeg op moeten. Wees dus alstublieft rustig in de appartementen.  Feesten zijn niet toegestaan.
  Wij waarderen uw samenwerking in deze en hopen dat u begrijpt dat deze regels noodzakelijk zijn aangezien de appartementen in een bewoonde wijk liggen en de nachtrust van andere gasten, bewoners en mede vakantiegangers gerespecteerd moeten worden.
 • Denkt u aan het milieu. Doe alstublieft de airconditioning en de lichten uit als u het appartement verlaat.
 • U kunt 1 keer per week een gratis was draaien in de washok. Op verzoek krijgt u de sleutel bij de beheerder zodat u gebruik kunt maken van de wasmachine. Heeft u behoefte aan meer wasbeurten per week dan vragen wij een kleine vergoeding van SRD 1,- per extra wasbeurt.
 • Laat alstublieft geen afval achter in het appartement. U kunt het elke avond tussen 17:00 en 22.00 uur buiten zetten in de afvalbak bij de ingang in grijze vuilniszakken die in alle supermarkten te vinden zijn. Anders wordt uw vuil niet meegenomen door de vuilophaaldienst. Dit wordt elke woensdag & zaterdagavond opgehaald.
 • Let op! De uitcheck tijd is uiterlijk om 11.00 uur.
 • De appartementen moeten namelijk schoongemaakt worden voor de volgende gasten die om 15.00 uur arriveren.
 • Toeristentip: Doe de deuren achter u goed op slot en neem alleen mee wat u die dag nodig hebt.

Villa Lelydorp Apartments wenst u een prettig verblijf.
Dank dat u voor onze Villa heeft gekozen!

 
 

Villa Lelydorp Apartments (hoofdvestiging)

Tawajarie weg 3
Lelydorp
District Wanica Suriname

Villa Lelydorp Dependance

Andonglaan 4
Lelydorp
District Wanica Suriname

Email: info@villalelydorp.com
Website: www.villalelydorp.com

Telefoonnummer Nederland
06 3772 4120 / 06 3772 3233

Telefoonnummer Suriname
750 8330 / 750 5208

Wij staan ingeschreven in de Kamer van Koophandel & Fabrieken Suriname!


Weersverwachting
Lelydorp
Weeronline.nl - Meer weer in Lelydorpweeronline.nl Altijd jouw weer
 

Follow us on:

Villa Lelydorp Villa Lelydorp


» Home
» Appartementen » Lotus » Roos » Lelie » Faja Lobie » Jasmijn » Kotomisi
» Informatie » Faciliteiten » Tarieven » Omgeving » Fotoalbum
» Contact » Contactformulier » Gastenboek
  Copyright © 2013 -  
Villa Lelydorp Apartments
 All rights reserved.  

Powered by Xenodesign